مرتضی بحرانی صبح دوشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: سرشماری عمومی کشاورزی اطلاعات مهمی را از فعالیتهای کشاورزی در سطح کوچکترین واحد جغرافیایی ارائه میدهد که تنها از این طریق قابل دستیابی است.
وی بیان داشت: در این سرشماری اطلاعاتی در رابطه با خصوصیات شالودهای و ساختاری بخش کشاورزی به دست میآید که برای سیاست گذاری، نظارت و ارزیابی طرحهای توسعه کشاورزی و روستایی مورد نیاز است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر خاطرنشان کرد: گردآوری اطلاعات فعالیتهای مختلف کشاورزی از جمله پرورش محصولات سالانه، پرورش محصولات دائمی، پرورش دام و طیور، کشت محصولات گلخانهای، پرورش آبزیان مانند پرورش ماهی در قفس و میگو از اهداف این سرشماری است.
بحرانی با اشاره به اینکه سرشماری کشاورزی فرمان رئیس جمهور است تاکید کرد: جهاد کشاورزی با همه توان از این رویداد حمایت خواهد کرد.
وی افزود: از شبکههای مجازی برای اطلاع رسانی اخبار مرتبط با سرشماری کشاورزی استفاده شود.
اطلاعرسانی در مورد سرشماری
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر تصریح کرد: از تمام امکانات موجود برای پیشبرد برنامه و رسیدن به اهداف این سرشماری حمایت خواهیم کرد.
بحرانی با بیان اینکه از ابزارهای موجود برای تبلیغات محلی استفاده شود اضافه کرد: با ارسال پیامکهای انبوه به بهره برداران کشاورزی، آنها را برای همکاری بهتر با مأموران سرشماری مهیا کنید.
وی ادامه داد: امید است با انجام آمارگیری و جمع آوری اطلاعات برای هدفمندسازی منابع و سرمایههای ملی برای جهت دادن به فعالیت بهره برداران کشاورزی، استفاده شود تا شاهد اتفاقات مطلوبی در زمینه کشاورزی، حفظ منابع آب و خاک و رسیدن به امنیت پایدار غذایی باشیم.
سابقه اجرای سرشماری عمومی کشاورزی در ایران تاکنون پنج سرشماری در سالهای ۱۳۵۲، ۱۳۶۷، ۱۳۷۳، ۱۳۸۲ با استفاده از ابزار کاغذی و سال ۱۳۹۳ با استفاده از ابزار الکترونیکی اجرا و نتایج آن در سطح معرفی سرشماری عمومی کشاورزی ۱۴۰۳ کوچکترین واحد جغرافیایی (شهر و آبادی) منتشر شده است.