برای صعودهایی که خیلی دشوارند و زمان کوتاهی طول می کشند از کروبوهیدرات های با کیفیت استفاده کنید که بهترین منبع سوخت رسانی به بدن شما هستند.
از کربوهیدارت هایی استفاده کنید که دیرتر هضم می شوند تا هنگام عصر احساس گرسنگی شدید نکنید.
توت خشک، برنج وحشی، سبزیجات برگ پهن، سیب زمینی شیرین، لپه و لوبیا وعسل بخورید. این مواد غذایی سرشار از ویتامین، مواد مغذی، آنتی اکسیدان و فیبر هستند که سبب کاهش التهاب می شوند و انرژی لازم را تامین می کنند.
در صعود های دشوار هر ۶۰ دقیقه بین ۸۰ تا ۱۰۰ گرم کربوهیدارت مصرف کنید. از میوه هایی مثل سیب و انبه استفاده کنید ، کره بادام زمینی و عسل بخورید.
فراموش نکنید که هر ۳۰ دقیقه آب بنوشید به ویژه وقتی از خوراکی هایی مثل ژله استفاده می کنید.
عکاس حسین چایچی