گروه اموزشی بام نیوز،مطلبی را در خصوص زانودرد در ورزش کوهنوردی منتشر نمود:
زانودرد یکی از مشکلات رایج در کوهنوردی است. از نظر علمی علت اکثر زانو درد ها در کوهنوردی تاندینیت های ساده یا همان التهاب تاندون های مفصل زانو است.
مفصل زانو بزرگ ترین مفصل بدن است که ۹۰ درصد وزن بدن را تحمل می کند. اگر می خواهید از ورزش #کوهنوردی برای یک عمر لذت ببریم باید به نکات زیر دقت کنید:
۱. از حمل بار سنگین در کوهنوردی بپرهیزید. حداکثر میزان حمل بار برای یک #کوهنورد به میزان یک پنجم تا حداکثر یک چهارم وزن بدن است.
۲. از فرود سریع و با سرعت زیاد و انجام حرکات پرشی در سراشیبی ها پرهیز کنید.
۳. در مواقع بروز درد جدی در ناحیه زانو حتما به پزشک و یا متخصص ارتوپد مراجعه کنید.
۴. از مصرف داروهای مسکن بدون نظر پزشک بپرهیزید، چرا که شاید علائم مهم و جدی زانودرد شما را پوشش داده و به رفتارهای اشتباه خود ادامه دهید.
۵. برای کاهش بار اضافی به زانوهای خود در برنامه های بیش از دو ساعت از باتوم یا چوبدست های کوهنوردی استفاده کنید تا فشار و بار کمتری به زانوهایتان وارد شود.
۶. دردهایی که همراه با اصطلاحا ”خالی کردن زانو“ هنگام راه رفتن و یا ”قفل کردن زانو“ است جدی گرفته و به اطلاع متخصص برسانید.
۷. در مواقع درد شدید زانو از انجام حرکاتی که درد شدیدتری برای زانو ایجاد می کند و یا حرکاتی که می تواند صدمه بیشتری به آن ها وارد کند نظیر: دو زانو زدن، چهارزانو زدن، و یا عادت هایی هنگام توالت رفتن و یا هنگام غذا خوردن یا نشستن انجام می دهیم بپرهیزید.
۸. انجام #ورزش هایی که بتواند عضلات چهارسر ران را تقویت کند می تواند از بروز چنین دردهایی در یک کوهنورد جلوگیری کند. تمرینات کوهنوردی یکی از این تمرینات است ولی می توان از تمریناتی که در باشگاه های #بدنسازی برای تقویت عضلات ران و مفصل زانو می شود هم استفاده کرد. این تمرینات معمولا شامل ورزش هایی است که منجر به انقباض عضله چهارسر ران و مفصل زانو می شود.