پایگاه خبری بام | ابوتراب نکیسا روز چهارشنبه در جمع خبرنگاران افزود: سرانه مصرف تخم مرغ در ایران بین ۱۰ تا ۱۲ کیلوگرم در سال برای هر نفر است، اما در استان بوشهر به دلیل گرمای هوا و ترجیح مردم به مصرف ماهی و میگو، میزان مصرف کاهش یافته است.
وی با اشاره به فواید تغذیهای تخم مرغ گفت: این ماده غذایی منبع غنی پروتئین، ویتامینها، مواد معدنی و چربیهای سالم است و میتواند نیازهای اساسی بدن را تأمین کند. آگاهیبخشی در این زمینه اهمیت ویژهای دارد.
نکیسا همچنین یادآور شد: نامگذاری روز جهانی تخم مرغ به منظور ترویج آگاهی عمومی درباره فواید تغذیهای و نقش آن در سلامت افراد و بهبود رژیم غذایی مردم جهان انجام شده است.
وی در پایان تأکید کرد: آموزش و فرهنگسازی مصرف تخم مرغ در رژیم غذایی روزانه میتواند به ارتقای سلامت عمومی و افزایش بهرهوری غذایی در استان بوشهر کمک کند و اهمیت این ماده در تغذیه سالم روزانه نباید نادیده گرفته شود.
















