• امروز : دوشنبه, ۷ اسفند , ۱۴۰۲
  • برابر با : Monday - 26 February - 2024
کل اخبار 24575
3

نون تموشی یا نون رگاگ

  • کد خبر : 66510
  • 04 دی 1400 - 15:19
نون تموشی یا نون رگاگ
بام نیوز: از بهترین و خوشمزه‌ترین نون‌های استان هرمزگان هست.

به گزارش بام نیوز، نان تموشی یکی از نان های پرطرفدار استان هرمزگان است که خیلی هم خوشمزه و سبک است و معمولا به جای وعده های غذایی، خصوصاً صبحانه استفاده می‌شود، چون طبخ این نان ساده است اکثر بومی ها آن را طبخ می کنند.

به این صورت که وقتی تابه داغ شد با لایه نازکی از خمیر سطح تابه را می‌پوشانند، سپس روی اون تخم مرغ میریزن و پنیر میمالند، وقتی خمیر برشته شد مقداری روغن، مهیاوه و سوراغ روی اون می‌پاشند.

مَهیاوه(مهیابه یا مهوه) و سوراغ دو نوع سس هستند که از ترکیب ماهی ساردین خشک و پودر شده، پوست نارنج، خاک سرخ هرمز، آب و ادویه درست می‌شود.

لینک کوتاه : https://www.bamnews.ir/?p=66510

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.