به گزارش بام نیوز، نان تموشی یکی از نان های پرطرفدار استان هرمزگان است که خیلی هم خوشمزه و سبک است و معمولا به جای وعده های غذایی، خصوصاً صبحانه استفاده میشود، چون طبخ این نان ساده است اکثر بومی ها آن را طبخ می کنند.
به این صورت که وقتی تابه داغ شد با لایه نازکی از خمیر سطح تابه را میپوشانند، سپس روی اون تخم مرغ میریزن و پنیر میمالند، وقتی خمیر برشته شد مقداری روغن، مهیاوه و سوراغ روی اون میپاشند.
مَهیاوه(مهیابه یا مهوه) و سوراغ دو نوع سس هستند که از ترکیب ماهی ساردین خشک و پودر شده، پوست نارنج، خاک سرخ هرمز، آب و ادویه درست میشود.