گروه اموزشی بام نیوز،مطلبی را در خصوص نکات کلی تغذیه سالم منتشر نمود:
آب:آب را جهت مصرف بجوشانید،بعد خنک یاولرم میل کنید
⇦با جوشاندن آب، عوارض شیمیایی کلر که به آب اضافه شده از بین میرود.
نان: نانی سالم است که سبوس دار خانگی و با تنور گلی یا سنگی درست شده باشد
روغن: شحم گاو،روغن زیتون،روغن زرد حیوانی، روغن کنجد، دنبه گوسفند
نمک:نمک دریا یا سنگ نمک.
نمک های فعلی دارای ید شیمیایی هستند وباعث کم کاری یاپرکاری تیروئید می شود
شکر سالم :شکر سرخ یا قهوه ای یا زرد که از نیشکر تهیه شده استفاده شود نه شکرهای فعلی که از چغندر تهیه می شود.
رب:رب انار،رب به،رب توت، رب سیب و آلو
⇦ بجای رب گوجه فرنگی، از این رب ها که سالم هستند بخورید
سبزی: تره،ترب،کاسنی،خرفه،بادرنجبویه، ريحان و برگ چغندر
⇦ ازخوردن شاهی وگشنیز پرهیز کنید،شاهی درشب باعث جذام،وگشنیز باعث ضعف حافظه می شود
دمنوش:
بادرنجبویه،زعفران،دارچین،پونه،گزنه
⇦ بطور مداوم از یک دمنوش استفاده نکنید.