مصرف کالباس و سوسیس در کوهنوردی بخاطر رشد سریع باکتری در آن را با وسواس و دقت انجام دهید، اگر احساس مزه ترشی کردید، دلیل بر تخمیر و رشد قارچ در آن است. بوی خوش آیند و رنگ قرمز خوش رنگ آن دلیل بر سالم بودن است.
اگر از کنسرو در کوهستان استفاده می کنید حتما شب قبل از برنامه آن را جوشانده و از سالم بودن آن مطمئن شوید.
عمدتا از غذاهای حاوی کربوهیدرات کامل یا مرکب به جای غذاهای حاوی کربوهیدرات تصفیه شده مانند شکر و قند استفاده کنید. مواد قندی مناسب برای کوهنوردی که زود هضم، کم حجم و غیر نافخ هستند: نان سبوس دار،خرما، کشمش، انجیر خشک، توت خشک، عسل و سیب زمینی هستند. میوه ها و سبزی جات نیز دارای فیبر، مواد معدنی و ویتامین شامل: موز، سیب، پرتقال، نارنگی، هویج و… است.
نوشیدن آب در کوهستان قبل از اینکه احساس تشنگی کنید، لازم است و موجب بالا رفتن سطح عملکرد شما خواهد شد.
غذای مناسب کوهنوردی چیست
بام نیوز: اگر از کنسرو در کوهستان استفاده می کنید حتما شب قبل از برنامه آن را جوشانده و از سالم بودن آن مطمئن شوید.
لینک کوتاه : https://www.bamnews.ir/?p=43361
- ارسال توسط : تحریریه بام
- منبع : کوهنویس