• امروز : جمعه, ۱۸ اسفند , ۱۴۰۲
  • برابر با : Friday - 8 March - 2024
کل اخبار 24609
3

ماه مبارک رمضان و کوهنوردی…

  • کد خبر : 36641
  • 29 فروردین 1400 - 18:23
ماه مبارک رمضان و کوهنوردی…
بام نیوز: در پایان خاطر نشان میکنم، کوهنوردان حرفه ای هم برای اینکه بدنشان در این ماه افت نکند با پیاده روی، دوچرخه سواری ودویدن خود را آماده نگه دارند.

استفاده از ۴ گروه اصلي غذايي نان وغلات، ميوه و سبزي، گوشت و حبوبات، شيرولبنيات

رعايت اصول اساسي تغذيه (تعادل، تنوع، تناسب، كفايت كنترل و كالري)
استفاده از سه وعده اصلي غذايي(افطاري، شام و سحري) و عدم حذف هيچ كدام از اين وعده
استفاده از خرما و كشمش به جاي انواع شيريني، زولبيا و باميه
پرهيز از مصرف تنقلات زياد در فاصله افطار تا سحر
پرهيز از مصرف نمك زياد به دليل ايجاد احساس تشنگي درطول روزو دفع مايعات از بدن
استفاده از خشكبارو ميوه هاي خشك و برگه ها به منظور تامين ان‍رژي وساير مواد مغذي
خودداري از مصرف انواع دسرها و شيريني ها با شكر زياد در برنامه افطار و سحر

محدوديت استفاده از غذاهاي سرخ شده به دليل اختلال در هضم مناسب غذا، سوزش سردل وافزايش وزن
پرهيز از مصرف نوشيدني هاي حاوي كافئين در حجم
زياد چاي، قهوه، نسكافه، نوشابه ها، كولاها و…
استفاده از چند وعده غذايي در حجم كم و پرهيز از مصرف يك وعده غذايي در حجم زياد
پرهيز از مصرف زياد موادغذايي با ارزش تغذيه اي پائين نظير انواع شيريني هاكه تنها حاوي كالري هستند و مواد مغذي كمي دارند.
پرهيز از مصرف انواع ساندويچ هاي با سس زياد، غذاهاي آماده و كنسروي و غذاهاي پرچرب

استفاده از غذاهاي فيبر دار  ميوه، سبزيجات، حبوبات و غلات به منظور ييشگيري ازبيماريهاي غير واگير بيماريهاي قلبي و عروقي، انواع سرطانها، افزايش چربي خون، يبوست و…
مصرف غذا در وعده هاي سحر، افطار، شام و پس از شام به گونه اي باشد كه هيچ گاه احساس سيري كامل نكنيد.
پرهيزازايجاد تغييرات ناگهاني و شديد در برنامه تغذيه در ماه مبارك رمضان
عدم مصرف غذاهايي كه به طور معمول براي شخص ايجاد ناراحتي مي كنند.
پرهيز از انجام تمرينات ورزشي شديد در فاصله سحر تا افطار و بلافاصله بعد افطار و موكول كردن فعاليت بدني شديد به ۲ ساعت بعد از افطار، شام در ماه مبارك رمضان

صرف شام يك تا دوساعت پس از افطار
استفاده از غذاهاي ساده شامل تمامي گروه هاي غذايي
استفاده از انواع سوپ و خوراك هاي كم حجم و كم چرب (خوراك لوبيا، خوراك خوراك مرغ سبزيجات، عدس
استفاده از غذاهاي ساده شامل تمامي گروه هاي غذايي
استفاده از ماست، سالادفصل و سبزي خوردن
استفاده از منابع غذايي حاوي پتاسيم و نيز آب، آب ميوه و…
پرهيز از مصرف غذاهاي پركالري و چرب در اواخر شب
پرهيز از مصرف نوشيدني هاي كافئين دار در اواخر شب
پس از مصرف شام، حتما وعده مختصري، شامل ميوه، شير يا انواع مغزهاي گياهي مانند پسته، گردو،
فندق، بادام، تخمه كدو يا آفتابگردان. تازه استفاده كنيد.

در پایان خاطر نشان میکنم، کوهنوردان حرفه ای هم برای اینکه بدنشان در این ماه افت نکند با پیاده روی، دوچرخه سواری ودویدن خود را آماده نگه دارند.

 

لینک کوتاه : https://www.bamnews.ir/?p=36641

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.