• امروز : پنجشنبه, ۱۰ اسفند , ۱۴۰۲
  • برابر با : Thursday - 29 February - 2024
کل اخبار 24585
2

بهترین دمنوش ها برای کوهنوردی در زمستان

  • کد خبر : 13077
  • 19 آذر 1399 - 12:43
بهترین دمنوش ها برای کوهنوردی در زمستان
بام نیوز: با توجه به فصل سرما و صعودهای زمستانه ای که صورت میگیرد خالی از لطف نیست که اطلاعاتی درباره موادغذایی که بدن را گرم میکند ،کسب کنیم .

 

به گزارش پایگاه خبری بام نیوز،با توجه به فصل سرما و صعودهای زمستانه ای که صورت میگیرد خالی از لطف نیست که اطلاعاتی درباره موادغذایی که بدن را گرم میکند ،کسب کنیم .

شما می توانید این پیشنهادات را در روز صعود انجام دهید، و باخوردن موادغذایی که خود را  باعث افزایش فشارخون و درنتیجه گرم شدن بدن می شود،برای یک صعود زمستانه آماده شوید.
از مواد غذایی که باعث افزایش گردش خون می شوند استفاده کنید.

 

مصرف ادویه ها باعث ایجاد گرما و افزایش گردش خون در بدن می شود. همچنین در فصل زمستان استفاده از زعفران موجب ایجاد گرمایش در بدن می شود،البته در مصرف زعفران زیاده روی نباید کرد زیرا طبع گرم آن بسیار بالا می باشد.
دمنوش ترکیب زعفران، هل، چای کوهی نوشیدنی مفید در فصل سرما است.

نکته: چای کوهی، دارچین و زنجبیل یک دمنوش حرارت بخش است که در افراد مبتلا به فشار خون باید با احتیاط مصرف کنند.

 

پرتقال، نارنگی، خیار جزو میوه های با طبع سرد هستند که توصیه می شود در این فصل از میوه های گرم مثل انبه، نارگیل و آووکادو استفاه کنید.

 

شما می توانید برای صبحانه روز صعودتان در فصل سرد از ارده شیره که به گرمایش و خونسازی بدن‌کمک می کنند‌ استفاده کنید.

 

دمنوش ترکیبی گل گاوزبان، سنبل الطیب و  لیمو امانی به عنوان یک دمنوش آرامشبخش و گرم کننده بدن توصیه می شود.

نوشیدن یک نوشیدنی گرم به کاهش علایم سرما خوردگی و آنفولانزا کمک می کند. یک نوشیدنی گرم میوه ای می تواند علایم آب ریزش بینی، سرفه، عطسه، گلودرد، تب و لرز و کوفتگی را فورا کم کند.

 

آویشن

آویشن گیاهی کوهستانی و معطر است که تنوع زیادی دارد. این گیاه دارای طبیعتی گرم و خشک است و از آن معمولاً به عنوان ادویه برای طعم ‌دارکردن انواع غذاها استفاده می کنند.

آویشن در درمان بیماری مجاری تنفس فوقانی از قبیل برونشیت و آسم تاثیرات مفیدی دارد و برای معالجه سرفه و گلودرد استفاده می‌شود.

 

نوشیدن آویشن در میان کوهنوردان بسیار رایج است، زیرا علاوه بر خاصیت آن در گرم کردن بدن ،ناراحتی معده و نفخ ناشی از خوردن حبوبات را نیز التیام می بخشد.

از خواص درمانی این گیاه می توان چندین مورد نام برد: ضدمیكروب و ضدعفونی‌كننده است و به صورت بخور برای رفع اختلالات مجاری تنفسی و رفع علائم سرماخوردگی و سردرد مصرف می‌شود.

این گیاه معطر مقوی معده است و به عنوان طعم‌دهنده غذا و لبنیات نیز از آن استفاده می‌شود.

کاکوتی

كاكوتی در رفع سرماخوردگی‌های ششی مفید بوده و با مصرف آن سرفه آرام می‌گردد و چون اثر محرك‌كننده دارد، هضم را نیز آسان می‌كند.
توجه داشته باشید در مصرف هیچ جوشانده ای نباید زیاده روی کرد.

لینک کوتاه : https://www.bamnews.ir/?p=13077

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.