• امروز : سه شنبه, ۴ اردیبهشت , ۱۴۰۳
  • برابر با : Tuesday - 23 April - 2024
کل اخبار 24660
2

مصرف شکلات تلخ وکاهش اکسیژن مصرفی در ورزشکاران با شکلات تلخ

  • کد خبر : 18354
  • 23 دی 1399 - 21:46
مصرف شکلات تلخ  وکاهش اکسیژن مصرفی در ورزشکاران با شکلات تلخ
بام نیوز:دانشمندان وجود کاتچین ماده موجود در کاکائو که تنها در شکلات تلخ وجود دارد را عاملی جهت کمک به کاهش اکسیژن مصرفی حین تمرین دانستند.

 

به گزارش خبرنگار بام نیوز،طبق مطالعه انجام شده در نشریه بین المللی تغذیه ورزشی خوردن شکلات تلخ میزان اکسیژن مصرفی تمرین را کاهش داده و از سختی پر فشار تمرین می کاهد.

در این مطالعه یک گروه از شرکت کنندگان که به مدت ۱۴ روز ۴۰ گرم شکلات تلخ مصرف می کردند

در مقایسه با گروه دیگر که به همین میزان شکلات سفید مصرف می کردند،

بعد از انجام تمرین هر دو گروه به انجام تمرین دوچرخه سواری سرعتی دعوت شدند و نتیجه گروهی که در دستور غذایی شان شکلات تلخ قرار داشت

توانستند به مدت طولانی تر از گروه دیگر رکاب بزنند و میزان سوخت و ساز بالاتری از گروه دیگر را داشتند.

 

دانشمندان وجود کاتچین ماده موجود در کاکائو که تنها در شکلات تلخ وجود دارد را عاملی جهت کمک به کاهش اکسیژن مصرفی حین تمرین دانستند.

لینک کوتاه : https://www.bamnews.ir/?p=18354

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.