• امروز : چهارشنبه, ۹ اسفند , ۱۴۰۲
  • برابر با : Wednesday - 28 February - 2024
کل اخبار 24584
2

مصرف کم آب در کوهستان

  • کد خبر : 33200
  • 10 فروردین 1400 - 17:08
مصرف کم آب در کوهستان
بام نیوز: ﺑﻬﺘﺮ ﺍﺳﺖ ﺩﺭ ﺍﺭﺗﻔﺎﻋﺎﺕ، ﺁﺏ ﺭﺍ ﺑﺮﺍﯼ ﻣﺪﺕ ﺑﯿﺸﺘﺮﯼ ﺣﺮﺍﺭﺕ ﺩﺍﺩ ﺗﺎ ﺩﻣﺎﯼ ﺁﺏ ﭘﺲ ﺍﺯ ﺟﻮﺷﯿﺪﻥ، ﺑﻪ ﺣﺪ ﮐﺎﻓﯽ ﺑﺮﺍﯼ ﺍﺳﺘﺮﯾﻠﯿﺰﻩ ﺷﺪﻥ ﺭﺳﯿﺪﻩ ﺑﺎﺷﺪ.

ﻣﺼﺮﻑ ﮐﻢ ﺁﺏ ﺩﺭ ﮐﻮﻫﺴﺘﺎﻥ ﺑﺎﻋﺚ ﺑﺮﻭﺯ ﻣﺸﮑﻼﺕ ﺯﯾﺮﻣﯽﺷﻮﺩ :

• ﺍﻓﺰﺍﯾﺶ ﺧﻄﺮ ﺁﺳﯿﺐ ﺳﺮﻣﺎﯾﯽ
• ﺍﻓﺰﺍﯾﺶ ﺧﺴﺘﮕﯽ
• ﺍﻓﺰﺍﯾﺶ ﺍﺧﺘﻼﻝ ﺩﺭ ﺗﺼﻤﯿﻢ ﮔﯿﺮﯼ ﺩﺭﺳﺖ
• ﺍﻓﺰﺍﯾﺶ ﺑﺮﻭﺯ ﺑﯿﻤﺎﺭﯼ ﺍﺭﺗﻔﺎﻉ ﺯﺩﮔﯽ ﻧﺎﺷﯽ ﺍﺯ ﮐﻤﺒﻮﺩ
ﺍﮐﺴﯿﮋﻥ
ﻣﯿﺰﺍﻥ ﻧﻘﻄﻪ ﺟﻮﺵ ﺁﺏ ﺩﺭ ﺍﺭﺗﻔﺎﻋﺎﺕ :
• ﺍﻓﺰﺍﯾﺶ ﻓﺸﺎﺭ ﻫﻮﺍ ﺑﺎﻋﺚ ﺍﻓﺰﺍﯾﺶ ﻧﻘﻄﻪ ﺟﻮﺵ ﻭ
ﮐﺎﻫﺶ ﻓﺸﺎﺭ ﻫﻮﺍ ﺑﺎﻋﺚ ﮐﺎﻫﺶ ﻧﻘﻄﻪ ﺟﻮﺵ ﺁﺏ
ﻣﯽﮔﺮﺩﺩ. ﺑﻪ ﻃﻮﺭ ﻣﺜﺎﻝ ﺩﺭ ﺍﺭﺗﻔﺎﻋﺎﺕ ﺑﺎﻻ ﻭ ﻗﻠﻪﻫﺎ، ﺁﺏ
ﺩﺭ ﺩﻣﺎﯼ ﭘﺎﺋﯿﻦ ﺗﺮﯼ ﺟﻮﺵ ﻣﯽﺁﯾﺪ .

ﺗﻮﺟﻪ : ﺑﻬﺘﺮ ﺍﺳﺖ ﺩﺭ ﺍﺭﺗﻔﺎﻋﺎﺕ، ﺁﺏ ﺭﺍ ﺑﺮﺍﯼ ﻣﺪﺕ
ﺑﯿﺸﺘﺮﯼ ﺣﺮﺍﺭﺕ ﺩﺍﺩ ﺗﺎ ﺩﻣﺎﯼ ﺁﺏ ﭘﺲ ﺍﺯ ﺟﻮﺷﯿﺪﻥ، ﺑﻪ ﺣﺪ ﮐﺎﻓﯽ ﺑﺮﺍﯼ ﺍﺳﺘﺮﯾﻠﯿﺰﻩ ﺷﺪﻥ ﺭﺳﯿﺪﻩ ﺑﺎﺷﺪ.
.
ﺭﻭﺵ ﺗﻬﯿﻪ ﻧﻮﺷﺎﺑﻪ ﻭﺭﺯﺷﯽ :
۱ ﻟﯿﺘﺮ ﺁﺏ + ۵ ﮔﺮﻡ ﺷﮑﺮ + ۱/۵ ﮔﺮﻡ ﻧﻤﮏ

‏( ﺗﺮﺟﯿﺤﺎ”) چند قطره لیموترش +ors

ﻧﮑﺎﺕ ﻣﻬﻢ ﺩﺭ ﻣﺼﺮﻑ ﺁﺏ ﺩﺭ ﮐﻮﻫﺴﺘﺎﻥ :

• ﺁﺏ ﻧﺎﺷﯽ ﺍﺯ ﺫﻭﺏ ﺑﺮﻑ ﻭ ﯾﺦ ﺑﻪ ﻋﻠﺖ ﻣﻨﯿﺰﯾﻢ ﺯﯾﺎﺩ
ﺑﺎﻋﺚ ﺍﺳﻬﺎﻝ ﻣﯽﺷﻮﺩ، ﻣﮕﺮ ﺁﻧﮑﻪ ﺑﺎ ﺁﺏ ﻣﯿﻮﻩ، ﻧﻤﮏ ﻭ ﺷﮑﺮ ﺗﺮﮐﯿﺐ ﺷﻮﺩ
.
• ﺁﺏ ﭼﺸﻤﻪ ﺭﺍ ﺑﺎﯾﺪ ﺁﻟﻮﺩﻩ ﺗﻠﻘﯽ ﮐﺮﺩ، ﻣﮕﺮ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﻣﻄﻤﺌﻦ
ﺑﺎﺷﯿﺪ ﭼﺸﻤﻪﺍﯼ ﮐﻪ ﺍﺯ ﺁﺏ ﺁﻥ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﻣﯽﮐﻨﯿﺪ ﺣﺪﺍﻗﻞ ۱۵ ﻣﺘﺮ ﺍﺯ ﺯﯾﺮ ﺯﻣﯿﻦ ﻣﯽﮔﺬﺭﺩ.

ﺗﺪﺍﺑﯿﺮ ﻣﻨﺎﺳﺐ ﺑﺮﺍﯼ ﭘﯿﺸﮕﯿﺮﯼ ﺍﺯ ﮐﻢ ﺁﺑﯽ ﺑﺪﻥ ﺩﺭﮐﻮﻫﺴﺘﺎﻥ :
• ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ ﺍﺟﺒﺎﺭﯼ ﻧﻮﺷﯿﺪﻥ ﺁﺏ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻫﺮ ۳ ﺳﺎﻋﺖ ۱ﻟﯿﺘﺮ

• ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﺮﺩﻥ ۴ ﺗﺎ ۸ ﮔﺮﻡ ﮐﺮﺑﻮﻫﯿﺪﺭﺍﺕ ﺩﺭ ﻫﺮ ﻟﯿﺘﺮ ﺣﯿﻦﮐﻮﻫﻨﻮﺭﺩﯼ.

همیشه قبل از تشنگی آب مصرف کنید
آب انرژی شما را شدیدا افضایش میدهد
و باعث جلو گیری از سفت شدن ماهیچه ها میشود.

لینک کوتاه : https://www.bamnews.ir/?p=33200

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.