گروه اموزشي بام نيوز،مطلبي را در خصوص املاحی که در کوهنوردی بسیار مهم هستند منتشر نمود:
کلسیم:
وظیفه اش در بدن تنظیم ضربان قلب و انقباض عضلات است.منابع آن شامل شیر، سبزیجات دارای برگ سبز، مغزها وحبوبات می باشد.
آهن:
در ساختمان هموگلوبین خون شرکت دارد و نقش اکسیژن رسانی را بر عهده دارد. منابع آن شامل جگر، قلوه، گوشت قرمز، مرغ و ماهی می باشد.
پتاسیم:
در عضلات نقش دارد و کمبودش موجب ضعف عضلانیمی گردد. منابع آن شامل مرکبات، خرما، کشمش و موزمی باشد.
سدیم:
در تنظیم آب بدن، فشار خون و تحریک پذیری عضلانی نقش دارد. منابع آن شامل نمک، سبزیجات، میوه و حبوبات می باشد.
آب جزء ترکیبات ساختمانی بدن می باشد. در هضم و جذب غذا، گردش خون و تعادل حرارتی بدن نقش دارد.
علاوه بر این غذاها به دو دسته دیگر هم تقسیم می شوند:
۱- غذاهای سرد،
که فشار خون را پایین می آورند. مثل مرکبات، گوشت گاو و گوساله، کرفس و ماهی.
۲- غذاهای گرم،
که فشار خون را بالا می برند. مثل گوشت گوسفند و انگور.
همچنین غذاها به دو دسته دیگر نیز تقسیم می شوند:
۱- غذاهای سنگین که دیر هضم هستند مثل چربیها.
۲- غذاهای سبک که زود هضم هستند مثل هیدراتهای کربن.