توصيه های انجمن قلب آمريکا( AHA/ACC) برای كاهش خطر بيماری قلبی عروقی برای افراد
بزرگتراز۲سال:
تعادل انرژی دريافتی
مصرف رژيم غنی از ميوه و سبزيجات
انتخاب غذاهای پر فيبر و غلات كامل
مصرف ماهی حداقل هفته ای دوبار و مرغ كم چرب
مصرف روغن گياهان غيرگرمسيری و مصرف مغزها
مصرف لبنيات
مصرف غذاهای كم نمک دريافت نمک كمتر از۲۴۰۰ميلی گرم در روز محدود كردن مصرف الکل
به حداقل رساندن نوشيدنی ها و غذاهای حاوی قند افزوده و گوشت قرمز
تركيب رژيمDASHبا رژيم كم نمک
كاهش دريافت كالری از چربی های اشباع حداكثر ۵ تا ۶ درصد
كاهش دريافت كالری از چربی های ترانس
استفاده از رژيم AHA Diet و يا USDA Food Pattern و يا DASH تا ۴ جلسه ورزش هوازی در هفته و هر جلسه۴۰دقيقه برای كاهشLDLو فشار خون
كاهش دريافت اسيد های چرب اشباع به ۵ تا ۶ درصد كل كالری