• امروز : پنجشنبه, ۱۰ اسفند , ۱۴۰۲
  • برابر با : Thursday - 29 February - 2024
کل اخبار 24585
4

دروس تئوری دوره مربیگری درجه سه سنگنوردی/فواید و مضرات چای

  • کد خبر : 49248
  • 11 مرداد 1400 - 2:32
دروس تئوری دوره مربیگری درجه سه سنگنوردی/فواید و مضرات چای
بام نیوز: خوردن چای بلافاصله همراه با غذاهای پروتئینی باعث حذف شدن آهن غذا می شود، پس حداقل2-1 ساعت بین خوردن چای و غذاهای گوشتی فاصله بیندازید.

بهداشت فردی ومحیط
چای: فواید و مضرات
چای حاوی مواد معدنی خصوصاً فلوئور است و در ایران كه فلوئور به آب اضافه
نمی شود خوردن چای توصیه می شود.
در مواردی كه فرد دچار اسهال است و آب زیاد نمی خورد، خوردن چای بسیار
مفید است.
چای با داشتن مواد محرك بیداری تا حدودی در بیداری و هوشیاری فرد موثر
است.
مضرات:
خوردن چای بلافاصله همراه با غذاهای پروتئینی باعث حذف شدن آهن غذا مه
ی شود، پس حداقل۲-۱ ساعت بین خوردن چای و غذاهای گوشتی فاصله بیندازید.
خوردن چای توسط بعضی از متخصصین گوارش توصیه نمی شود.
در كسانی كه مرتباً سوزش سردل دارند، خوردن چای به میزان زیاد توصیه
نمی شود.
خوردن مرتب چای در بیكاری مطلق توصیه نمی شود چون فرایندی وقت گیر است.
تنها دو عامل باعث رشد عضله و ایجاد بدن عضلانی می شود:
كار با عضله (ورزش)تغذیه مناسب .
با مصرف انرژی استفاده از مواد نیروزا به هیچ وجه باعث عضلانی شدن فرد نمی شود. مواد نیروزا شاید در كوتاه مدت موجب افزایش انرژی فرد شود ولی اصلا باعث بزرگ شدن عضله و تداوم قدرت عضله نخواهدشد. بسیاری از این مواد و داروها برای انسان سالم تركیبات مضری هستند و عوارض جانبی شدیدی به همراه دارند.
تهیه کننده:سید محمد حجازی

لینک کوتاه : https://www.bamnews.ir/?p=49248

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.