ویتامین K , منیزیم و پتاسیم نیازهای مهم استخوان ها هستند که در برخی از سبزیجات به وفور یافت می شوند.
گوجه فرنگی:
یکی از سبزیجات خوشمزه و پر مصرف که حاوی مواد مغذی و مفید برای استخوان ها به شمار می رود. جالب است بدانید زنانی که گوجه فرنگی را از برنامه غذایی خود حذف می کنند زودتر به پوکی استخوان مبتلا می شوند.
سبزیجات سبز برگ:
هر چه قدر رنگ سبزی مصرفی شما پر رنگ تر باشد مواد و ویتامین های مفید بیشتری جذب بدن شما می شود . اسفناج و کلم بروکلی از مهمترین این سبزیجات هستند.
قارچ:
ویتامین D موجود در قارچ برای تقویت استخوان ها مفید است.
پیاز، موسیر و سیر:
پیاز, سیر و پیازچه و بالاتر از همه آنها موسیر حاوی فیبر خاصی هستند که مقاومت استخوان ها را تا حد قابل توجهی بالا برده و از شکنندگی آنها جلوگیری می کند.
به اندازه نمک مصرف کنید:
نمک به دلیل دارا بودن سدیم باعث دفع کلسیم از بدن می شود که به ضعف استخوان ها و پوکی آن منجر می شود.
در کنار این نکات با انجام ورزش منظم و مناسب, داشتن عادات مناسب حرکتی و دوری از استرس تا حد بالایی از ابتلا به پوکی استخوان در امان خواهید بود.