• امروز : جمعه - ۳۰ دی - ۱۴۰۱
  • برابر با : Friday - 20 January - 2023
1
اموزشی:

۷ نکته بسیار بسیار مهم درباره چای که کوهنوردان باید بدانند

  • کد خبر : 5778
  • ۲۲ آبان ۱۳۹۹ - ۲۰:۱۷
۷ نکته بسیار بسیار مهم درباره چای که کوهنوردان باید بدانند
گروه اموزشی بام نیوز:اگر چای را به خاطر آنتی اکسیدان آن می خورید، چای سبز گزینه بهتری است. طعم چای سبز با اندکی آب لیموی طبیعی بهتر میشود.

گروه اموزشی پایگاه خبری بام نیوز،مطلبی را در خصوص ۷ نکته بسیار بسیار مهم درباره چایکه کوهنوردان باید بدانند منتشر نمود:

طبع چای، سرد و خشک است.
بنابراین هر چه کمتر بخورید به نفع تان است.

اگر چای را به خاطر آنتی اکسیدان آن می خورید، چای سبز گزینه بهتری است. طعم چای سبز با اندکی آب لیموی طبیعی بهتر میشود.

خوردن چای با قند، ضرر در ضرر است. آن را با میوه های خشک یا عسل بخورید. اگر داخل چای عسل میریزید، موقعی عسل را به آن بیفزایید که چای داغ نباشد. دمای بالای ۶۰ درجه، خواص عسل را از بین میبرد.

چای خوب چایی است که دیر دم بکشد، زود رنگ ندهد و معطر نباشد. چایی که زود رنگ میدهد یا معطر است، دارای مواد افزودنی است.

خوردن چای بعد از غذا دو ضرر عمده دارد: اخلال در کار معده – اختلال در جذب آهن

خوردن چای داغ، میتواند زمینه ساز سرطان حنجره شود.

چای را کمرنگ بخورید.

لینک کوتاه : https://www.bamnews.ir/?p=5778

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.