۱- غذاهاي روزانه را حداقل در پنج وعده ميل نمائيد.
۲- غذا را خيلي داغ و يا خيلي سرد ميل نکنيد.
۳- غذا را خوب بجويد تا هضم آن را در معده تسهيل نمائيد.
۴- از خوردن قسمتهاي سوخته غذا پرهيز نمائيد.
۵- از خوردن چربي ، غذاهاي خيلي چرب ، پر روغن و همچنين از خوردن کره زياد اجتناب نمائيد.
۶- از غذاهاي سرخ شده و کلا” سرخ کردني پرهيز نمائيد.
۷- در خوردن شيريني جات و مواد قندي افراط ننمائيد
۸- حداقل در سه وعده از وعده هاي روزانه شما مي بايد از مواد پروتئيني استفاده شود.
۹- از مواد هيدرات کربن دار به ميزان کافي مي بايد در رژيم غذايي گنجانده شود.
۱۰- حجم موادغذايي هر وعده را کنترل نمائيد .
۱۱- بدن بطور روزانه نياز به انواع ويتامين ها دارد و لذا ميبايد از مواد حاوي ويتامين به ميزان کافي استفاده نمود.
۱۲- در طول روز ، هفته و ماه مي بايد از رژيمهاي متنوع و کامل ، همچنين باب ميل در صورت هماهنگي با جدول غذايي استفاده شود.
۱۳- مواد غذايي را براي وعده هاي روزانه در محيط مناسب نگهداري نمائيد.
۱۴- هر روز حداقل ۱۰ ليوان آب بنوشيد .
۱۵- قبل يا بعد از تمرين و بلافاصله چيزي نخوريد (منظور وعده غذايي است)
۱۶- با پرخوري و افراط در استفاده از مواد مختلف خود را دچار سوء تغذيه ننمائيد.
۱۷- از مواد غذايي ومکملهاي با کيفيت استفاده نمائيد.
۱۸- انجام آزمايش ،تست بدني و همچنين چکاب کلي ميتواند کمک خوبي جهت تنظيم رژيم غذايي باشد.
۱۹- مشخص نمودن وضعيت بدن و اندازه گيري مستمر چربي شما را در برنامه ريزي غذايي کمک مي کند .
۲۰- هيچگاه برنامه غذايي مطلق و ثابتي را دنبال ننمائيد ، سعي کنيد رژيم غذايي را متناسب با فعاليت روزانه تنظيم کنيد.
۲۱- نوشيدن آب در طول روز به ميزان کافي از نکات مهم تغذيه است .
۲۲- رعايت فاصله زماني قبل و بعد از تمرين ، مهمترين نکته در تغذيه است.
۲۳- فاصله زماني هر وعده غذا با وعده بعدي متناسب با نوع غذا تعيين مي شود و بطور متوسط هر ۵/۲ اليي ساعت مي باشد.
۲۴- در رژيم غذايي بهتر است قبل از تمرين ، بيشتر از مواد کربوهيدرات استفاده نمائيد.
۲۵- غذا را با لذت وآرامش ميل نمائيد تا هضم آن راحت باشد.
۲۶- با ميل با پرخوري سر ميز غذا مقابله نمائيد.
۲۷- تقريبا ۲ هفته پس از شروع رژيم غذايي بدن شروع به سوزاندن چربي هاي اضافي خواهد نمود.
۲۸- رژيم غذايي خود را با دقت ، صبر و استقامت دنبال نمائيد.
۲۹- رعايت نکردن حتي يک وعده ميتواند بسياري از زحمات شما را تلف نمائيد.
۳۰- چنانچه ميتوانيد روزانه کمي گريپ فروت و گوجه فرنگي بصورت جدا استفاده نمائيد.