به گزارش بام نیوز، بیدار شدن از خواب در یک صبح یخبندان و در نخستین دقایق طلوع خورشید در مزرعه آنگ ترکی واقع در جنوب کاتماندو، در سال ۱۹۷۵، خاطرهای است که هرگز از ذهن من زدوده نخواهد شد.
او با یک لبخند به پهنای صورتش، چای را ریخت، چایی که به روش شرپاها درست شده بود و تشکیل شده بود از چای، شکر و شیر جوشانده شده بود که به آن شرپاتی میگویند.
ما در مزرعه او صبحانه چاپاتی نان و تخم مرغ خوردیم. او قبل از شروع روز گاوها و بزها را دوشیده بود. «آنگ ترکی» در حدود ۶۹ سال و من تنها ۲۷ سال سن داشتیم.