به گزارش روز دوشنبه روابط عمومی دادسرای عمومی و انقلاب قم، احمد عظیمی در نامهای به شهرداری با بیان اینکه در سالهای گذشته و بهویژه در سالجاری شاهد حوادث متعددی در محدوده کوه دو برادران قم بودیم که متاسفانه منتهی به فوت چند نفر از شهروندان شد، جلوگیری و پیشگیری از وقوع حوادث مشابه را ضروری خواند.
وی اضافه کرد: بر اساس تحقیقات به عمل آمده وضعیت توپوگرافی کوه به شکلی است که صعود، حضور و برگشت از کوه را حتی برای کوهنوردان مشکل میسازد.
وی ادامه داد: با توجه به افزایش حضور شهروندان در این محدوده به دلیل دسترسی آسان و نزدیکی محدوده شهری و ساختمانهای مسکونی به محل، شهرداری قم بهعنوان متولی این امر با همکاری سایر نهادها، موظف به انجام اقدامات فوری و موثر در این محدوده هستند.
عظیمی، نصب تابلوهای هشدار و خطر در فواصل معین و در محدودههای ورود افراد به کوه به تعداد کافی، حضور راهنمایان و گروه حوادث و امداد در ایام تعطیلی و پیک حضور شهروندان، مسیریابی و آماده کردن مسیر صعود و فرود از کوه با همکاری هیات کوهنوردی و کوهنوردان خبره و حرفهای و اطلاعرسانی خطرات احتمالی به شهروندان از طریق رسانهها را از اقداماتی دانست که بهمنظور ایمنسازی و پیشگیری از حوادث مشابه باید در اسرع وقت صورت پذیرد.
کوه دوبرادران قم را می توان ترکیب دو کوه به هم چسبیده دانست که دارای دو قله است؛ این کوه که بهطور کلی بهصورت یک کوه صخرهای با شیبهای تند و پرتگاههای خطرناک دیده میشود دارای دورنمایی خاص و جذاب است و از شهر قم قابل رویت میباشد.
قرار گیری کوه دو برادران در کنار کوه خضر و مسجد جمکران جلوه خاصی به آن بخشیده است؛ مردم استان قم نسبت به این کوه علاقه خاصی دارند و برای برنامه های کوهنوردی و سنگنوردی از آن استفاده میکنند.
تاکنون چند گردشگر در مسیر صعود این کوه جان خود را از دست دادهاند.