کالریهایی که از مواد غذایی و نوشیدنیهای مصرفیمان میگیریم، یا فوراً مورد استفاده قرار میگیرند و یا به عنوان انرژی اندوخته میشوند. بدن ما کالریهای غیر ضروری را به تری گلیسیرید تبدیل میکند، که در سلولهای چربی ذخیره میشوند.
تری گلیسیریدها میتوانند از چربیهای موجود در غذا به وجود بیایند و یا ممکن است از سایر منابع کالری مانند کربوهیدراتها ایجاد شوند. اصولاً هر کالری اضافی که مصرف میکنیم، به عنوان چربی ذخیره میشود. بدن ما بین وعدههای غذایی برای دسترسی به انرژی، ذخایر تری گلیسیرید را انتخاب میکند، تا بتواند تا زمانی که غذا در دسترسش نیست، برای فعالیتهایش سوخت گیری می کند.