– شکلات تلخ از پوست در برابر تأثیرات پیركننده نور خورشید محافظت می كند.
– ماده فلاوانول که مهمترین ماده تشکیل دهند شکلات است به فعالیت فکری انسان کمک می کند.
– شکلات تلخ به دلیل داشتن کالری و چربی پایین به کاهش وزن کمک می کند. – شکلات تلخ برای سرخرگ ها (گشادی عروق ناشی از جریان خون) مفید است و جریان خون را در آنها تسهیل میکند.
– شکلات تلخ خاصیت شادیبخشی دارد.
– شکلات تلخ فشار خون را پایین می آورد.
– شکلات تلخ خطر سکته قلبی و مغزی را کاهش می دهد.
– فلاوانول موجود در دانه های کاکائو، باعث افزایش اکسید نیتریک در خون شده و عملکرد رگ های خونی را بهبود می بخشد.
– فلاوانول موجود در شکلات تلخ که یک گاز است، باعث آرامش سلول های رگ های خونی می شود و رگ های خونی را باز می کند. به این ترتیب فشار خون کاهش می یابد و از چسبناک بودنش جلوگیری می شود.
– شکلات های تیره رنگ، مانند شکلات تلخ به دلیل داشتن آنتی اکسیدان ها و کاکائوی بیشتر، بهتر از شکلات های شیری یا سفیدرنگ می توانند از بیماری قلبی جلوگیری کنند.
– مصرف کاکائو با کاهش بیماری های قلبی و سکته در ارتباط است.
– شکلات سرعت گردش خون را در مغز بهبود می بخشد .
– تأثیر مصرف شکلات تلخ بر بهبود فعالیت ذهنی بویژه در زمان سالمندی و فراموشی ناشی از آن بسیار مؤثر خواهد بود.
– شکلات تلخ به دلیل داشتن انواع آنتی اکسیدان برای سلامتی بدن بسیار مفید می باشد.
– کاکائوی تلخ از پوست محافظت می کند.
– رابطه مهمی میان مصرف غذاهای غنی از فلاوونوئیدها مانند چای سبز ، میوهها ، سبزیها و جلوگیری از بیماریهای قلبی-عروقی وجود دارد.
– فرآوردههای کاکائو یا شکلات تلخ یکی از غنیترین منابع فلاوونوئیدها در میان غذاهای رایج هستند.
– مصرف روزانه کاکائوی تلخ خطر ابتلا به سرطان پوست را كاهش می دهد.
– شکلاتهای تیره و تلخ به علت داشتن آنتیاکسیدان و فلاونونیدها، برای درمان بیماریهای قلبی – عروقی و افزایش مقاومت بدن مؤثر شناخته شده است.
– شکلاتهای خالص و تصفیه نشده از تشکیل لخته خون نیز جلوگیری میکند.
– شکلاتهای تیره که پایه اصلی آنها از کاکائو تشکیل شده است، دارای خواص گوناگون و متعددی است و روز به روز، بر تعداد این خواص اضافه میشود.
– مصرف شکلات تلخ برای افراد مبتلا به بیماری های کبدی همانند یک مرهم عمل می کند و می تواند درمانی برای بیماری آن ها باشد.