به گزارش خبرنگار بام نیوز،طبق مطالعه انجام شده در نشریه بین المللی تغذیه ورزشی خوردن شکلات تلخ میزان اکسیژن مصرفی تمرین را کاهش داده و از سختی پر فشار تمرین می کاهد.
در این مطالعه یک گروه از شرکت کنندگان که به مدت ۱۴ روز ۴۰ گرم شکلات تلخ مصرف می کردند
در مقایسه با گروه دیگر که به همین میزان شکلات سفید مصرف می کردند،
بعد از انجام تمرین هر دو گروه به انجام تمرین دوچرخه سواری سرعتی دعوت شدند و نتیجه گروهی که در دستور غذایی شان شکلات تلخ قرار داشت
توانستند به مدت طولانی تر از گروه دیگر رکاب بزنند و میزان سوخت و ساز بالاتری از گروه دیگر را داشتند.
دانشمندان وجود کاتچین ماده موجود در کاکائو که تنها در شکلات تلخ وجود دارد را عاملی جهت کمک به کاهش اکسیژن مصرفی حین تمرین دانستند.