با توجه به استفاده کوهنوردان از شکلات تلخ، شکلات تلخ چند درصدی بهتر است؟
شکلات تلخ طعم خاصش را مدیون فلاونویدها(آنتی اکسیدانهای محافظت کننده از قلب) است که شیرکاکائو مقدار ناچیزی از آن دارد و شکلات سفید بطور کلی فاقد آن است.
تحقیقات حاکی از آن است که گنجاندن اندکی شکلات تلخ به رژیم غذایی می تواند سلامت شما را ارتقا دهد مثلا می تواند به کاهش فشار خون کمک کند. بنابراین توصیه می شود اندکی شکلات تلخ را در برنامه روزانه خود جای دهید و از طعم خاص آن لذت ببرید. با اینکه شاید بعضی ها با مزه آن ارتباط نگیرند اما اکثر کسانی که قهوه دوست دارند با شکلات تلخ ارتباط خوبی برقرار میکنند. این شکلات بیشتر از آن که تلخ باشد، خاص است.
شیرکاکائو گزینه مناسبی برای تامین فلاونویدهای مذکور نیست چرا که محتوای آن اندک است و بعنوان گزینه بهتر می توانید به شکلات تلخ فکر کنید.
وقتی قصد خرید شکلات تلخ را دارید دقت کنید که اکثر تولیدکننده ها در برچسب محصول نام فلاونوید را ذکر نمی کنند اما درصد کاکائو شکلات معمولا روی بسته بندی چاپ می شود، هر چه درصد بالاتر باشد بهتر است. سعی کنید شکلات تلخ ۸۰درصد به بالا بخورید تا از فواید آن بهره مند شوید.
نیاز به یادآوری است که در مصرف این شکلات هم مثل دیگر انواع نباید افراط کنید چراکه مجموع کالری دریافتی شما بسیار بالا خواهد برد.