به گزارش بام نیوز، جزیره مالدیو بهعنوان نخستین برند بینالمللی هتل در جزیره مالدیو اقدام به تأسیس اقامتگاهی در زیر آب کرده است، همچنین اولین رستوران زیر دریا نیز متعلق به این هتل است. درواقع ۲۱ سال پس از افتتاح رستوران زیر دریا، هتل کنراد از طریق راهاندازی موراکا (Muraka) خدمات شگفتانگیز و لوکس خود را گسترش داده است. این هتل در انتهای یک اسکله ۳۰۰ متری و دقیقاً در جزیره رنگالی قرار گرفته است، موراکا در زبان محلی به معنی مرجان است.
ساختمان موراکا در سنگاپور ساخته شده است و توسط مهندسین نیوزلندی و کارشناسان فنآوری آکواریوم شرکت ام جی مورفی طراحی شده است و درنهایت به آبهای گرم مالدیو انتقال پیدا کرده است. در این سازه ۶ تنی و دوطبقه، طبقه فوقانی به اتاق نشیمن، آشپزخانه، ناهارخوری، باشگاه و استخر اختصاص دارد و از طریق یک راهپله مارپیچی به اتاقخواب طبقه زیرین دسترسی پیدا میکند. قسمت زیر دریای این اقامتگاه نیز (یکی از اتاقخوابها) در عمق ۵ متری زیر آب قرارگرفته است.