دو پروتئین اصلی موجود در شیر، کازئین و پروتئین وی می باشند. کازئین، به پروتئین آهسته معروف است، دیر هضم شده و منجر به ظهور آرام و طولانی مدت اسیدهای آمینه در جریان خون می شود. پروتئین وی به پروتئین سریع معروف است و به همین دلیل غلظت های بالاتری از اسیدآمینه به ویژه اسید آمینه لوسین در کوتاه مدت در خون فراهم میکند.
مصرف هر دوی این پروتئین ها منجر به سنتز پروتئین عضلانی خالص می شود با توجه به خواص مختلف متابولیکی پروتئین وی، کربوهیدرات و کازئین، بدون شک باترکیب این مکمل ها نتایج مطلوب تری بدست خواهد آمد. شیر به تنهایی حاوی هر سه این مکمل ها می باشد؛ اما علاوه بر آن، ۸ نوع اسید آمینه ضروری را نیز در بر دارد و می تواند یکی از بهترین مواد مصرفی پس از یک جلسه تمرینی سنگین باشد.
دو سوم چربی موجود در شیر از نوع چربی های اشباع شده هستند، چربی هایی که قدرت افزایش هورمون های عضله ساز را دارند. به علت وجود کلسیم و فسفر در شیر، این ماده غذایی به خوبی اثرات ناشی از خستگی بدنی را کاهش داده و شادابی و انرژی بیشتری را به ارمغان می آورد.
علت برتری مصرف شیر بعد از ورزش نسبت به مکمل های ورزشی
بام نیوز: دو سوم چربی موجود در شیر از نوع چربی های اشباع شده هستند، چربی هایی که قدرت افزایش هورمون های عضله ساز را دارند.
لینک کوتاه : https://www.bamnews.ir/?p=42232
- ارسال توسط : تحریریه بام
- منبع : کانون کوه نوردان کردستان