به واسطه فعالیت کوهنوردی و عرق کردن، بدن کوهنوردان مقدار زیادی آب و املاح مهم را از دست میدهد که باید جایگزین شوند.
با اضافه کردن مقدار کمی نمک و عسل ( شیره خرما، شیره انگور) به آب مصرفی در حین فعالیت کوهپیمای، میتونیم مقداری از سدیم و کربوهیدرات از دست رفته را جایگزین کنیم.
اگر نه باعث خستگی زودرس و گاهی دچار اختلالات سوخت و ساز بدن میشود.
شاید بعضی از افراد به میزان بیشتری کربوهیدرات نیاز داشته باشند که میتوانند مقدار عسل و یا شیره خرما را قدر کمی بیشتر کنند.
گلوکوز اگر بجای عسل و یا شیره انگور و بمقدار خیلی کمی اضافه شود، ایرادی ندارد.
آب میوه و یا آب لیمو را هم میشود به این مخلوط اضافه کرد اما باید توجه داشت در مرور روز طعم نا مناسبی به آب میدهد که برای آن هم راه حلی وجود دارد.
نکته مهم: برای این منظور به هیچ وجه از تانک آب یا کمل بک استفاده نمیشود.
این یک مکمل پایه و پیشنهادی است.
برای این کار دهها راهکار و با مکملهای مختلف وجود دارد.