دلایل برتری برنج قهوه ای بر برنج سفید
از پیشرفت دیابت پیشگیری میکنه
مصرف ۲ بار برنج قهوهای در هفته از خطر پیشرفت دیابت پیشگیری میکنه.
با مصرف ۵۰ گرم برنج قهوهای در روز، میشه از خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ تا ۱۶ درصد و با مصرف غلات کامل دیگه مانند جو و گندم کامل، خطر ابتلا به این بیماری رو تا ۳۶ درصد کاهش داد.
سرشار از فیبره :
برنج قهوهای ۱۴ درصد از مقدار نیاز توصیه شده روزانه بدن به فیبر رو که ماده غذایی مهمی برای پیشگیری از ابتلا به سرطان روده و سینه محسوب میشه تامین میکنه مصرف فیبر خواص مفید زیادب برای بدن داره که سلامت دستگاه قلبی عروقی جزوی از اونهاست.
منبع خوبی از منگنز و سلنیومه
مصرف یه پیمانه برنج قهوهای ۸۸ درصد از مقدار نیاز توصیه شده روزانه بدن به منگنز رو که نقش مهمی در مبارزه با رادیکالهای آزاد ایفا میکنه، تامین میکنه.
منگنز برای کسب انرژی از پروتئین و کربوهیدراتها و نیز سنتز کردن اسیدهای چرب نقش اساسی بر عهده داره سلنیوم در تنظیم متابولیسم هورمون تیروئید و عملکرد سیستم ایمنی بدن هم اهمیت اساسی داره.
از افزایش وزن پیشگیری میکنه
نتایج تحقیقات دانشگاه هاروارد حاکی از اینه زنانی که غلات کامل ازجمله برنج قهوهای رو تو برنامه غذایی شون دارن خیلی بهتر از دیگران تونسته ن به وزن ایدهال شون دست پیدا کنن و حفظش کنن.
تحقیقات نشون داده روغن برنج قهوهای سطح کلسترول بد ( LDL) رو تا ۷۰ درصد کاهش میده و رژیم سرشار از غلات کامل، سطح کلسترول خوب (HDL)
منبع خوبی از فیتونوترینتهاست.
فیتونوترینتها ترکیباتی هستن که به طور طبیعی در گیاهانی یافت میش که دارای خواص ضد التهابی ان و تمایل دارن به عنوان ی آنتیاکسیدان عمل کنن.
برنج قهوهای منبع خوبی از این ترکیبات گیاهی به خصوص فنولیکها محسوب میشه.
سلامت استخوانها رو افزایش میده
برنج قهوهای منبع خوبی از منیزیمه- ماده معدنی که تو سلامت استخوانها نقش اساسی داره.