شما میتوانید آن را در نوشیدن اسموتی و یا مربا مصرف کنید. از پوست هندوانه میتوان در ترشیجات و در معجونهای صبحگاهی نیز استفاده کرده و یا به آن سرکه سیب به همراهی برخی ادویههای دیگر استفاده کنید تا طعم و مزه آن بهبود یابد. برخی افراد نیز پوست هندوانه را تراشیده و داخل سالاد میریزند .
یک تکه از پوست هندوانه بیش از ۳۰٪ از نیاز روزانه شما را به ویتامین c برطرف میکند؛ به طوری که میتواند ایمنی بدن شما را تقویت کند. چرا که ویتامین c به تحریک تولید گلبولهای سفید خون که خط مقدم دفاع در برابر عفونتها و عوامل بیماری زای خارجی در بدن هستند، کمک میکند.